Nieuwe snijmachine

Een aantal maanden geleden werd bekend dat Silhouette America een nieuwe snijmachine zou uitbrengen, de Silhouette Cameo 4. Toen de mogelijkheid kwam om hem te pre-ordered heb ik dat gedaan. En 2 weken terug ontving ik hem.

Deze machine vervangt mijn, inmiddels 3 jaar oude, Silhouette Cameo 3. De cameo 3 deed zijn werk overigens nog goed hoor, maar de 4 heeft betere specificaties voor het snijden van wat zwaarden/dikker materiaal. En die betere specificaties zijn echt een uitkomst. Helaas laten alleen de nieuwe tools om gebruik te maken van die nieuwe mogelijkheden nog even op zich wachten, maar dat mag de pret niet drukken! Ik ben wel lekker aan de slag gegaan met wat projectjes.

Een van die projectjes was een naambord voor lieve vrienden. Wat was dat leuk om te maken!

Mijn volgende project was een nieuwe hoes maken voor de Cameo 4. Want natuurlijk moet hij wel netjes blijven als hij niet gebruikt wordt. Ik heb voor de Cameo 3 al eerder zelf een hoes gemaakt, dus ik wist hoe eraan te beginnen. En dit is de hoes voor mijn Cameo 4 geworden.

Ik ben momenteel bezig met het maken van een naaipatroon voor de Silhouette Cameo 4 hoes. Deze zal binnenkort beschikbaar komen in de shop. Ook zullen er af en toe wat, door mij genaaide, hoezen in de shop geplaatst worden. Hou de website dus in de gaten, want zowel het patroon als de hoezen zullen snel beschikbaar komen.