Over ons

Wat leuk dat je hier bent. Welkom!

Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Jessica, getrouwd en moeder van 2 prachtige dochters. Tien jaar geleden ben ik deze website begonnen om alles wat ik maakte te laten zien aan familie en vrienden.

Al heel snel maakte ik een aantal patronen, die ik af en toe eens verkocht via de website. De website groeide steeds een beetje meer. En uiteindelijk ben ik op 1 juli 2019 officieel gestart met Hooked to Creativity als bedrijfje.

Ik vind het creatief bezig zijn nog altijd erg leuk en mijn producten zul je hier steeds terugvinden in de webshop. Alle producten worden met veel liefde en de grootste zorg gemaakt. En elk item is uniek.

Naast mijn handgemaakte producten vind je ook de machines en toebehoren van Cricut in de webshop. Je vindt er momenteel nog niet alles, maar elke dag wordt de collectie een beetje uitgebreid. Neem gerust contact met ons op als je iets zoekt wat nog niet op de website staat, dan kijken we wat er mogelijk is.

Zoals je ziet is er genoeg te vinden hier op de website, of het nu gaat om onze handgemaakte producten of de producten waar je heerlijk zelf creatief mee aan de slag kunt.

Kom regelmatig eens een kijkje nemen in de webshop. Wie weet staat er binnenkort wel een leuke aanbieding op.

Voor nu wens ik je heel veel plezier op onze website.

Groetjes Jessica