Garantie en klachten

GARANTIE

Op al onze producten zit een wettelijke garantie. Wij geven om onze producten en doen ons uiterste best om deze in topconditie aan u te leveren. Een bij ons gekocht product moet in goede staat verkeren en bij gebruik naar behoren functioneren. Wanneer u een product van ons ontvangt waarbij dit niet het geval is, bieden we u zo snel mogelijk een passende oplossing. U dient dit wel binnen de wettelijke termijn van twee maanden na constatering van het gebrek aan ons te melden. Indien het gebrek binnen de garantie valt zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging van het product. Wij kunnen echter niet aansprakelijk worden gesteld voor normale slijtage of enige vorm van schade bij het verkeerd gebruiken van onze producten.

Let op, de garantie vervalt als:

– producten zijn gebruikt.

– producten zijn gewassen.

– zelf geprobeerd is een gebrek te herstellen.

– producten niet meer in originele verpakking zitten.

– verkeerd gebruik

– er accessoires worden gebruikt die niet door de fabrikant zijn gemaakt. Denk in dit geval aan de heat active pennen, van welk merk dan ook die wijdverbreid worden gebruikt in machines van Silhouette en Cricut. Bij gebruik van deze producten vervalt helaas de garantie.

KLACHTEN

Natuurlijk kan het voorkomen dat er iets niet gaat zoals gepland. Neem dan alstublieft contact op met ons via info@hookedtocreativity.nl. Wij zullen dan proberen om het probleem op te lossen.