Avondje testen

Soms is het gewoon even fijn om een avondje het een en ander uit te kunnen proberen. Gewoon om even bij te komen van de dag of om te kijken of dat wat in je hoofd zit ook goed tot zijn recht komt op het product wat je in gedachten had. Ik vind het gewoon echt heerlijk om creatief bezig te zijn.

Ik ging aan de slag met sublimatie op hout. Ik had dit al een paar keer eerder gedaan en ik vond de uitkomst toen al erg leuk. Dit keer had ik een kaartje in gedachten die ik zowel op hout als op papier wilde maken. Ik ben echt blij met het uiteindelijke resultaat.

Wat ik vandaag ook wilde testen was het graveren van pennen met de laser. Ik bestelde aan het begin van de week al pennen om te kunnen graveren, maar wilde niet gelijk de goede pennen gebruiken. Dus reserveerde ik ook een paar pennen bij de Action. Die gebruikte ik voor de test van vanavond. En ik moet zeggen, die pennen graveren niet slecht hoor. Mijn dochters zijn er in elk geval blij mee!

Al met al was het een productieve en creatief geslaagde avond.

Nu voor jullie het resultaat: