Silhouette Cameo 4 penhouder

Vandaag eens heerlijk aan het ontwerpen geweest in Tinkercad. Ik wilde al een tijdje zelf een Silhouette Cameo 4 penhouder maken. En nu we al een aantal maanden een 3D-printer hebben staan en het ontwerpen steeds makkelijker gaat, nu toch begonnen aan de penhouder. Nu dus nog in ontwerpfase, binnenkort gaan we testen en dan zullen we de penhouder ook gaan verkopen op onze website en op Facebook.

Ontwerpen Silhouette Cameo 4 penhouder

Wil jij er eentje winnen? Volg ons dan op Instagram of Facebook , deel en like het bericht van de giveaway en tag iemand die zo’n penhouder goed kan gebruiken. Om iedereen een kans te geven, kies je of je mee wilt doen via Instagram óf Facebook. Op 15 juni om 20.00u zullen we de winnaar bekendmaken.

#hookedtocreativity #3Ddesign #3Dprinter #giveaway #silhouettecameo4penhouder #silhouettecameo4 #silhouettecameo #silhouettetools #delenislief