Heerlijk aan de haak!

Oh wat is het toch heerlijk, om met dat koude weer, met een haakwerkje op schoot, onder een deken op de bank te kruipen! En die deken die heb ik natuurlijk ook gehaakt.

Maar het bleef niet alleen bij een deken. Voor mijn webshop heb ik natuurlijk voorraad nodig. En laat dat nou net zijn waar ik de afgelopen weken mee bezig ben geweest. Ik heb heerlijk mandjes zitten haken van t-shirt garen (zpagetti) en van gewoon katoen. Echt zo leuk om de resultaten ervan te zien.

En al je dan zo lekker creatief bezig bent dan krijg je vanzelf meer ideetjes. Zo haakte ik een paar muziekdoosjes in de vorm van wolkjes.

Alle dingen die ik gehaakt heb zullen in de loop van de weken in de webshop verschijnen. En wat handig is om te weten: vanaf vandaag kunnen jullie bestellingen afhalen bij ons in Utrecht. Betalen kan dan bij afhalen via PIN.

Hopelijk tot snel!