Een polsband voor mijn camera

Op de afgelopen Kreadoe kwam ik een stand tegen waar ze een boekje hadden met allemaal dingen die je met paracord kon maken. Het boekje kocht ik niet, want ik wist dat ik op internet genoeg voorbeelden zou kunnen vinden.
Nou is Pinterest een van mijn favoriete platforms om inspiratie op te doen voor mijn creatieve bezigheden, of dat nou scrappen, haken of naaien is er is altijd wel iets leuk te vinden.

Paracord had ik inmiddels in huis gehaald en ik begon eerst met een simpele armband, waarvoor op Pinterest makkelijk een tutorial te vinden is. Maar na een paar armbanden bedacht ik me dat ik ook wel wat anders kon maken. En zo kwam ik op het idee om een polsband voor mijn camera te maken.

Een polsband leek me wel makkelijk, zo hoef ik niet de hele dag de camera om mijn nek te houden als we eens een dagje weg zijn. Maar in de winkels heb je meestal van die standaard bandjes – niets aan natuurlijk. Ik wilde dus mijn eigen polsband gaan maken. Ik kwam van alles tegen, de meesten toch wel gemaakt van stof. Maar na het zoeken op ‘paracord camera strap’ had ik genoeg voorbeelden. Helaas stond er bij geen een echt een beschrijving van hoe je de polsband moest maken. Maar dacht ik: zo moeilijk kan het niet zijn. Dus ik probeerde het zelf en al zeg ik het zelf ze zijn goed gelukt. En als het je dan toch lukt, dan maak je er gelijk een paar.

Het resultaat:

wpid-img_20150113_160611.jpg
wpid-img_20150113_160737.jpg
wpid-img_20150113_160834.jpg
X