Vakantie weer voorbij

En toen zat de zomervakantie er al weer op. Het lijkt altijd zo lang te zijn als je eraan begint, maar uiteindelijk vliegen die 6 weken toch altijd weer voorbij. Helaas is het niet zo’n mooie vakantie geweest wat het weer betreft. Maar de mooie dagen hebben we toch wel goed benut door wat dagjes weg te gaan.

En op de slechte dagen zaten onze 2 meiden vaak ijverig te loomen. Een erg leuke rage, waar ik ook nog wel eens aan mee wil doen (als de tijd ervoor is).

Op creatief vlak heb ik zelf niet heel veel gedaan deze vakantie. Ik had er gewoonweg geen tijd voor en de laatste weken lukte het ook gewoon niet door een rugblessure, waardoor zitten gewoon erg vervelend was.Gelukkig had ik daar de eerste 2 weken van de vakantie nog geen last van en heb ik voor mezelf 2 jurken en 1 jurk voor onze oudste kunnen naaien.

Maar ik heb genoten van de vakantie en mijn man en kinderen, want dat is toch wel een rijkdom hoor om die alle drie een paar weken samen thuis te hebben.

Maar nu gaan we maandag een frisse start maken, de oudste naar de 1e van de middelbare en de jongste naar groep 4.

X