Bezig met 2 projecten

De laatste weken ben ik tussen de bedrijven door bezig met het haken aan 2 projecten.

Het grootste project is toch wel de CAL 2014 deken, waarover ik in mijn vorige berichtje al schreef.
Inmiddels is de deken, tussen de bedrijven door, gegroeid tot bijna 80 toeren. En dan ben ik wat toeren betreft over de helft. Nu maar eens na gaan denken over wat voor afwerkrand ik er omheen wil haken.

En ik ben ook begonnen aan de gymtas voor onze oudste dochter. Ze wilde graag zo’n tas als haar zusje, maar dan toch net even anders. En ik denk dat ik dat voor zover wel voor elkaar heb gekregen. Tot nu toe ziet de gymtas er zo uit:

En dan eindelijk de foto’s van de gymtas van onze jongste:


En dan heb ik nog wat in mijn hoofd om te maken. Ik heb pas nieuwe haaknaalden besteld en daar wil ik een nieuw haaknaaldenmapje voor maken. Deze wil ik gaan maken van vilt, wat ik inmiddels heb gekocht. En een deel ervan wil ik gaan haken van katoen en ook dat heb ik liggen. Maar voordat ik aan het mapje kan beginnen wil ik eerst de gymtas voor onze oudste verder afmaken.

Dus binnenkort weer nieuwe foto’s van mijn projecten.

X