Lang niet hier geweest

Oh wat ben ik al lang niet hier geweest om een berichtje te plaatsen. In de afgelopen zomervakantie simpelweg geen tijd gehad om te schrijven. En vanaf de herfstvakantie heb ik steeds te kampen gehad met verkoudheid, griep, bijna longontsteking en de laatste week weer een flinke verkoudheid. Mijn lichaam wilde de laatste maanden gewoon niet meewerken. Ik hoop dat ik nu alles een beetje gehad heb.

In de afgelopen maanden heb ik op creatief gebied dus ook eigenlijk niet veel gedaan.
Ik was begonnen aan een gehaakte gymtas voor onze jongste dochter, maar die ligt nog steeds te wachten op een voering. Ik hoop dat ik die deze week kan afmaken.

Voor de rest heb ik genoeg ideeën, maar komt er gewoon niets uit mijn handen. Heel vervelend af en toe. Ik hoop dat ik me snel weer ergens toe kan zetten.

X