Andere manier van bestellen van patronen

Zoals als eerder gemeld ben ik bezig met het proberen om de patronen gelijk te kunnen downloaden na betaling.

Het eerder door mij gebruikte programma werkt niet zoals ik het wil. Het direct downloaden van de patronen is op de een of andere manier onmogelijk en ik kan niet vinden waar het probleem zit.

Daarom heb ik een paar dagen geleden besloten om het op een andere manier te proberen. Bij het desbetreffende patroon zal vanaf nu een “Buy Now”-knop te zien zijn. Door het klikken op deze knop wordt je direct naar de Paypal site gelinkt. Hier kun je dan de betaling afronden en daarna zul je een e-mail ontvangen met een link naar de download. De download link zal 2 dagen geldig blijven.

Ik hoop dat het op deze manier wel werkt.

Mochten er problemen zijn aarzel dan niet om contact op te nemen.

Groeten,

Jessica

Barcode-Hooked-to-Creativity1.png

X