Bruidstaart voor de juf

Vorige week was onze jongste de hele week al helemaal hyper omdat de juf op school zou trouwen, alles wat ze zei ging over de bruiloft van de juf en hoeveel dagen en nachtjes het nog duurde. Ze had zelfs haar eigen kleding uitgekozen, een hele leuke witte jurk, want ze moest natuurlijk net als de juf wel een witte jurk aan.

En afgelopen vrijdag, 17-05-2013, was het dan zover. De juf en haar man deden hun bruiloft nog eens over op school. Alle 4 de kleuterklassen waren erbij en ook de ouders van de kinderen uit de klas van de juf mochten erbij zijn. Een aantal kinderen uit haar eigen klas waren uitgekozen om mee te lopen, getuigen te zijn of de ringen te geven. Onze dochter was een van de meisjes die de ringen mochten geven. Zo leuk!

En dan was er natuurlijk ook taart. En zoals ik in mijn vorige berichtje al heb geschreven, mocht ik die maken. Er zijn heel wat uurtjes in gaan zitten, maar daar was het resultaat ook naar. De taart kreeg heel wat “oeh’s” en “aah’s”. Maar het belangrijkste was dat het bruidspaar erg blij was met de taart. En daar doe je het uiteindelijk toch voor!

X