Al weer een tijdje weggeweest

Ik ben de laatste tijd niet zo creatief bezig geweest. Af en toe heb ik nog wel wat gehaakt, maar ik kon mezelf er op de een of andere manier niet toe zetten. Echt een creatieve-dip dus.

Daarbij komt nog dat we vanaf begin maart allemaal wel 1 of 2 keer ziek zijn geweest. En 2 april is onze jongste geopereerd, haar keel- en neusamandelen zijn verwijderd. En wat valt dat vies tegen zeg, ze heeft een week behoorlijk pijn gehad en kon daardoor bijna niet eten. Gelukkig ging dat na een week steeds beter en ze is nu echt een inhaalslag aan het maken met eten.

Ik heb natuurlijk niet niets gedaan. Begin van het jaar heb ik een nieuw aquarium opgestart omdat ons allereerste aquarium lek was geraakt. En een aquarium heeft natuurlijk altijd onderhoud nodig. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen, want we hebben jongen van verschillende vissen. En wat is dat leuk om te zien zeg.

Sinds een tijdje hebben we nu voor de jongen een 2e aquarium neergezet. Hierin kunnen ze opgroeien en als ze groot genoeg zijn zullen ze verkocht worden. Maar nu kunnen we hier in huis nog een aantal maanden genieten van die kleintjes.

En nu iets heel anders. Vandaag kreeg ik bij onze jongste in de klas een heel leuk verzoek van de juf. Zij gaat 26 april trouwen en op 17 mei doet ze haar bruiloft nog eens over voor haar klas. En nu vroeg ze mij of ik voor de klas een bruidstaart wil maken. Nou, dat doe ik natuurlijk maar al te graag!!! Dus nu op zoek naar inspiratie, want het moet natuurlijk wel iets speciaals worden. In ieder geval wordt het een kleine stapeltaart voor zo’n 25 personen.
Ik heb er nu al zin in om er aan te beginnen!!!

Dat was het voor nu, hopelijk tot snel.

X