Eindelijk weer wat gehaakt

Ja, ik weet het. Het is alweer een aantal maanden geleden dat ik hier een berichtje geplaatst heb.
Helaas hebben we de laatste maanden veel te kampen gehad met ziekte. Vooral de kinderen waren ziek, en mama mag daar dan natuurlijk voor zorgen. Hoewel ik dat natuurlijk helemaal niet erg vond, heeft het bij mij ook wel gezorgd voor vermoeidheid. Zieke kinderen gaat natuurlijk niet altijd in je koude kleren zitten.

Daarbij komt nog dat ik zelf nog maar weinig kon doen, want haken, naaien of scrappen ging eenvoudig weg niet omdat ik bij het minste of geringste last kreeg van mijn rug. Ik hoefde maar een verkeerde beweging te maken en het “schoot” erin.

Een maand geleden was het zelfs zo erg dat ik zelfs een tintelend linkerbeen en -arm kreeg toen ik in de auto zat op weg naar huis, nadat ik net een bezoekje had gebracht aan mijn vriendin. Mijn lichaam gaf me nu dus een stopsein, het was gewoon genoeg. Ik heb dezelfde middag nog contact opgenomen met een ceasar-therapeut bij ons in de buurt en kon gelukkig de volgende dag al terecht. Tijdens het onderzoek werd duidelijk dat ik in ieder geval geen hernia had, maar wel bekkeninstabiliteit. Ik was natuurlijk blij dat ik geen hernia had, maar tegelijk wist ik ook maar al te goed wat bekkeninstabiliteit betekende (had er met mijn laatste zwangerschap ook last van). Dus ik wist dat er tijd in zou gaan zitten om te herstellen. De bekkeninstabiliteit was nu alleen niet gekomen door mijn laatste zwangerschap, maar door het (on)bewust rekening houden met een blessure onder in mijn rug die ik al meer dan 13 jaar heb, alleen de laatste jaren kreeg ik er steeds vaker last van.
Gelukkig gaat het nu met hulp van de therapeut en de oefeningen die ze mij heeft gegeven langzaam weer wat beter. Als ik maar toepas wat ze mij geleerd heeft.

In ieder geval kan ik nu weer lekker op de bank zitten met een haakwerkje. En daar heb ik dan ook dankbaar gebruik van gemaakt. Met het volgende als resultaat:
2013-01-23 21.09.44

2013-01-30 15.20.00

Dat was het weer voor deze keer.

Groetjes

Secured By miniOrange