Al een tijdje niet gepost

Helaas heb ik al een tijdje geen nieuwe berichtjes geplaatst. Dat wil niet zeggen dat ik niet creatief bezig ben geweest. Integendeel, ik heb van alles gedaan, maar heb gewoonweg geen tijd gehad om berichtjes te plaatsen.

Wat ik dan allemaal gedaan heb?
Allereerst heb ik weer eens een portemonne genaaid, dit keer een op bestelling. Ik heb hem genaeid met een buitenkant van tafelzeil. Voor mij nieuw om mee te naaien, maar ik wilde het al een tijdje proberen. Dus deze bestelling was een prima aanleiding om tafelzeil te gebruiken. In mijn geval was dit geplastificeerd katoen. En ik moet zeggen, het was absoluut niet vervelend om te naaien. Dat gaat zeker een vervolg krijgen, want ik moet nog steeds voor mijn oudste dochter een rugtas naaien (waar ik van de week maar eens aan moet gaan beginnen denk ik).

Verder heb ik wat uit de losse hand proberen te haken. Ik had mijn man namelijk een handzaam cameraatje cadeau gedaan, zodat hij ook eens wat foto’s kan maken als hij weer eens op een van zijn uitjes gaat (waar hij overigens vaak onze oudste dochter mee naar toe neemt). Maar voor zijn camera wilde ik natuurlijk wel een hoesje maken zodat die toch wel een beetje netjes blijft. Nou is het haken van een hoesje nie zo heel moeilijk, dus ben ik er gewoon aan begonnen. Na een paar keer uithalen had ik dan de goede maat, en binnen een paar uurtjes had ik het hoesje al af.

Het hoesje viel in de smaak, want mijn vriendin wilde er ook wel een voor haar camera hebben. De basis bleef hetzelfde alleen de maat was anders. Maar ook deze was in een paar uurtjes af.

Was leuk een paar van die snelle projectjes te doen. Verder heb ik nog wat herstelwerk verricht aan de overalls van het werk van mijn man. Niet altijd het leukste werk, maar het moet natuurlijk ook gebeuren.

Voor de rest heb ik niet heel veel gedaan, gewoon geen tijd of zin in gehad. Maar dat kan natuurlijk gebeuren.

Nu in dit berichtje trouwens even geen foto’s, want die heb ik even niet bij de hand, maar ze komen zeker als ik weer gewoon een berichtje vanaf mijn laptop tik.

Tot de volgende keer!!!

Secured By miniOrange