Lang geleden…

dat ik een berichtje heb geplaatst. Ik ben zo druk geweest, dat ik geen tijd heb gehad om mijn blog bij te werken.
En dat terwijl ik toch echt wel wat dingen genaaid heb. Namelijk een jurk voor onze oudste, een jurk en gilet voor de jongste, een shirt voor mezelf (waar de afwerking van de mouwen en de zoom nog gedaan moet worden).

Verder heb ik vorige week een boxtas gehaakt van blauwe Zpagetti. Het randje om de klap en de bovenrand van de boxtas heb ik gefestoneerd (dekensteek of festonsteek). Het was leuk om weer om na lange tijd weer eens te haken met Zpagetti. En wat belangrijker is: ik ben erg tevreden met het eindresultaat. Deze boxtas is te koop voor € 64,95 (excl. € 6,75 verzendkosten).
En dit is hem dan:Vandaag heb ik nog even zitten naaien voor mijn schoonmoeder. We hadden mijn schoonouders een digitale camera cadeau gedaan. Maar een hoesje had ik er toen niet bijgedaan, want die wilde ik graag zelf naaien. En dat heb ik dus vandaag gedaan. Het is maar een heel simpel hoesje, maar dat maakt het hoesje niet minder leuk. En wat belangrijker is mijn schoonmoeder vond het een heel leuk hoesje.


De foto’s zijn gemaakt met Instagram. Ik heb het vandaag geïnstalleerd op mijn android telefoon, dus ik ben er nog mee aan het experimenteren. Maar tot nu toe vind ik het een geweldig programma om foto’s net even dat ietsje extra te geven. Ik ga er dus zeker vaker gebruik van maken.

Secured By miniOrange