Tas afgewerkt

Gisteren eindelijk de tas die de meester van onze oudste had besteld af kunnen maken. En ik moet zeggen ik ben erg blij met het resultaat. Morgen na schooltijd breng ik de tas weg en ik hoop dat de tas ook bij de ontvanger in de smaak valt.

Toen ik de tas af had ben ik begonnen aan een rok voor onze oudste. Ze wilde heel graag nieuwe rokken hebben, maar in de winkel vind ik de keuze vies tegenvallen. Dus heb ik besloten wat rokken voor haar te naaien. De rok heb ik gemaakt van een stretch spijkerstof en een restje van de bloemetjesstof die ik ook voor bovenstaande tas gebruikt heb. Het is een heel simpel patroon van 6 trapeziumvormige banen, een rechte tailleband met elastiek erin en een leuk gerimpeld stukje stof als zoom. Simpel, maar wel leuk. Onze oudste is er blij mee en wil nog wel zo’n rok, maar dan wel een ander stofje :P. Op naar de volgende dus.

Secured By miniOrange