Eindelijk…

1 van de 4 patronen die ik wil gaan naaien in elkaar geplakt. Niet het leukste werk om te doen, maar goed het moet wel gebeuren natuurlijk.

Ik heb 2 patronen van shirts voor mezelf gekocht, en een patroon van een tas. En verder had ik op de computer al wat e-books staan die ik al een tijdje heb, maar waar ik nog steeds niet aan toegekomen ben om ze te naaien. Een van de patronen die ik uitgekozen heb is van een spijkerrok (ook voor mezelf).

Nu het 1e patroon in elkaar zit ga ik het vanavond denk ik maar op de stof leggen en gelijk uitknippen. Denk dat ik mijn grijze tricot voor dit patroon ga gebruiken. Het is een patroon voor een jurk, die bij mij waarschijnlijk meer als tuniek zal uitvallen (tegenwoordig wordt er zoveel als jurk bestempeld wat ik eigenlijk geen jurk vind).

En dan hoop ik dat ik morgen mijn lapjes stof binnen krijg die ik had besteld, dan kan ik eindelijk gaan beginnen aan de tas op “bestelling”. Er was geen haast bij, maar ik wil er nu toch echt graag aan beginnen. Heb echt zin om weer een keer een tas te naaien.

Voor nu ga ik weer even verder.

Secured By miniOrange