Nergens zin in gehad…

Sinds mijn laatste berichtje ben ik inmiddels al 4 keer ziek geweest. Was het eerst nog door griep en verkoudheid, was het dit weekend een of ander buikvirus. Zo waren we er hier thuis alle 4 door getroffen. Gelukkig hebben we er allemaal maar een dag last van gehad. Maar vervelend was het wel, want je buik rommelt, je maag doet zeer en je laat de hele tijd van die vieze boeren (ja echt), maar heb je dan overgegeven dan is het ook weer voorbij (moet je wel over kunnen geven, want dat lukte mij dus niet). Maar goed dat het maar 1 dag duurde.

Maar door al die ziekte de laatste tijd heb ik dus gewoon geen zin gehad om te naaien, haken, breien of op een andere manier creatief te zijn. En dat terwijl ik zo veel op de planning had staan. Maar er is dus gewoon niets van gekomen.

Eén ding heb ik vandaag afgewerkt en dat is een tekenmap. Heb er al eerder een paar gemaakt. Maar er was nog een lief jongetje die er graag 1 wilde hebben. En hij heeft er dus lang geduld voor moeten hebben, maar hij is eindelijk af. Van de week ga ik hem geven en ik ben benieuwd naar zijn reactie.

Nu ik het eerste heb afgewerkt kan ik op naar het volgende: een “Frieda”-tas op bestelling. Maar om daar aan te kunnen beginnen moet ik even wachten tot ik door heb gekregen welke kleuren ik kan gaan gebruiken voor de tas.

En in de tussentijd ben ik nog bezig met haken, want de sjaal voor onze oudste dochter moet ook nog een keer af (ze had zich al afgevraagd wanneer ik die nou eens af zou maken).

Maar ik heb nog wel meer wat ik wil gaan doen, want heb nog genoeg stofjes en wol liggen om weer lekker creatief aan de slag te kunnen.

Secured By miniOrange