Foto’s

De laatste weken heb ik een hoop gedaan op creatief gebied. Daarom wat foto’s.

Deze portemonnee heb ik al een paar maanden terug gemaakt. Maar ik had er nog nooit een foto van gemaakt.

Een zwarte tas naar een patroon wat ik al een paar keer eerder genaaid heb. Dit keer niet voor mezelf, maar gemaakt voor een vriendin.

Een gehaakt roze/paars/grijs gestreepte sjaal, bijpassende gehaakte polswarmers (een sjaal voor bij de polswarmers met aqua erin ben ik nog een sjaal aan het haken), een gehaakte sjaal grof geribbelt met bijpassende polswarmers en een zwarte gebreide mouwsjaal.

De mouwsjaal was een echt experiment. Ik had iemand gezien die een mouwsjaal om had en ik vond het er zo leuk uitzien dat ik er zelf een wilde maken. Dit keer heb ik een keer gebreid en dat terwijl ik breien eigenlijk helemaal niet zo leuk vind. Maar het is toch geworden wat ik in mijn hoofd had. Ben erg blij met het resultaat!!! En de mouwsjaal zit heerlijk warm.

In de loop van de volgende dagen zal ik nog wat foto’s plaatsen, maar ik kom er op het moment gewoon niet aan toe.

Secured By miniOrange