Oh, wat erg…

ik had beloofd wat foto’s te plaatsen van wat dingen die ik voor mijn vakantie nog gemaakt of afgemaakt had. Maar nog steeds staan er geen foto’s op. Echt erg. De afgelopen weken zijn we ook wel druk geweest, maar de foto’s gaan zeker nog komen.

In mijn vorige berichtje schreef ik dat ik aan rokken voor mezelf zou gaan beginnen. Nou die zijn vorige week ook nog afgekomen.

En vandaag heb ik nog even zitten haken. Ik wilde vandaag gewoon even wat creatiefs doen, want daar heb ik de hele week nog geen tijd voor gehad. En zo kreeg ik het idee om een horloge te gaan maken met een gehaakte band. De band heb ik afgekregen. Nu moet ik na, mijn spontane idee, alleen nog op zoek naar een horlogekastje. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want wat ik in mijn hoofd heb is natuurlijk weer niet te vinden. Morgen ga ik daar maar even wat tijd aan besteden.
Waarschijnlijk zal dat wel pas worden nadat ik een rijstevlaai en kersenvlaai gebakken heb, want dat wil ik graag een keer uitgeprobeerd hebben. Dus hopen dat het lukt, en natuurlijk belangrijker, dat ze ook smaken.

X