Vervolg op het kam snaps verhaal…

Na 2 weken vakantie eindelijk weer eens een berichtje van mij. En dan gelijk een met een update over mijn bestelling van de kamp snaps en de bijbehorende tang.

Na net voor onze vakantie nog maar eens contact opgenomen te hebben met de verkoper bleek dat het pakje voor de 2e keer terug was gestuurd naar de afzender. Rara, hoe kan dat? Overigens weet ik nog steeds niet waarom het ook de 2e keer mis is gegaan. De verkoper had als oplossing dat ze het pakje wel wilde versturen naar een ander adres, zodat ik het toch na mijn vakantie nog zou hebben, of ze zou het opsturen zodra ik aangaf dat ik van vakantie terug was. Maar na al die weken wachten wilde ik natuurlijk niet nog een keer 5 tot 6 weken moeten wachten op mijn pakje. Dus ik heb uiteindelijk een claim ingediend bij Paypal.

In mijn vakantie heb ik even snel mijn mail kunnen bekijken (had internet op mijn mobiel voor in de vakantie, maar dat was zo traag), en toen kreeg ik gelukkig bericht dat de claim in mijn voordeel beslist was en ik dus mijn geld terugkreeg. Ik heb daarna gelijk een nieuwe bestelling gedaan, maar dit keer natuurlijk wel ergens anders. En wat blijkt, nog de dag dat ik besteld heb is het pakje verstuurd, en dat terwijl ik nog niet eens betaald had, want dat heb ik de dag erna pas gedaan. Gisteren was het pakketje al afgeleverd bij mijn buren, want wij waren nog net niet terug van vakantie. Een supersnelle levering nu natuurlijk, dinsdag in Duitsland besteld en zaterdag al binnen.

En wat nog mooier is, ik kon vandaag eindelijk de jurk van de oudste afmaken, want die moest dus nog steeds de kam snaps erop krijgen als sluiting. En wat blij dat onze oudste was!!!

En dan nu van de week aan mijn eigen rokken beginnen.

Secured By miniOrange