Nog steeds aan het wachten…

op mijn kam snaps en tang. Het duurt nu toch wel erg lang en ondertussen ben ik het wachten meer dan zat. Dat wordt een geschil openen via Paypal, wat een geluk dat die mogelijkheid bestaat als je via Ebay spulletjes koopt. (Maar stiekem hoop ik dat deze week mijn snaps toch nog gewoon geleverd worden hoor).

Ondertussen ben ik ook maar aan een volgend project, mijn 2e portemonee, begonnen. Want daar had ik gisteren wel de rest van mijn spulletjes voor binnen gekregen. Alleen wilde ik in plaats van klitteband voor de sluiting, de kam snaps gebruiken. De hele portemonnee zit al in elkaar, maar kan alleen nog niet dicht. Maar ik ben er nu al blij mee.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Overigens viel me op dat ik van mijn 1e portemonnee eerder geen foto’s heb gepost, dus hier alsnog een collage ervan.

X