En het wachten duurt en duurt…

zo lang. Nog steeds heb ik mijn kamp snaps en tang niet binnen. Vorige week contact gehad met de verkoper. Deze kon mij vertellen dat het pakje teruggestuurd was omdat het adreslabel beschadigd was. Daarna heeft ze het 20 juni gelijk per luchtpost nog een keer verstuurd. Maar nog steeds heb ik het niet binnen. Ik ga hem nu toch echt knijpen, want ik heb nog spullen liggen die echt voor onze vakantie afgemaakt moeten worden.

Ik hoop dus echt dat ik mijn kam snaps en tang deze week nog ga krijgen.

Ondertussen heb ik het kleed voor op de bank afgemaakt. Hij is niet veel groter geworden al op de laatste foto. Maar ik vond hem groot genoeg zo. Heb er wel een sierrandje omheen gehaakt en een heleboel draadjes heb ik weggewerkt, kreeg er gewoon pijn aan mijn vingers van. Maar ik vind het kleed leuk geworden. Foto volgt.

X