Aan het wachten…

om wat dingen af te kunnen maken. Maar vooral op mijn bestelde kam snaps met tang (plastic drukkers). 4 Weken geleden bestelde ik via Ebay in China een kam snaps tang met kam snaps erbij. Die wilde ik gaan gebruiken voor op een jurkje en als sluiting op een tas. Het jurkje en de tas liggen allebei al klaar, maar ik kan ze dus nog niet afmaken :(. Ik hoop dat mijn bestelling uit China dus niet zo lang meer op zich laat wachten, want ik wordt nu toch wel ongeduldig :roll:.

Verder heb ik nog allemaal stofjes liggen om het een en ander te gaan naaien, maar ik heb er gewoon geen zin in. Moet me er op het moment echt toe zetten om ergens aan te beginnen. Heb wel ideeën hoor. Ik wil voor mezelf nog een tas maken waar ik ook stofjes voor heb, maar daarvoor zit ik nog te wachten op volume vlieseline (alweer wachten). Er ligt ook al een patroon klaar voor een portemonnee. En voor de jongste wil ik ook nog een tuniek of jurkje maken, maar ik weet nog niet precies hoe ik die wil hebben. En ik wil eigenlijk nog een paar jassen maken voor de meiden, maar of dat er nog van gaat komen voor onze vakantie…

Genoeg ideeën dus, nu alleen nog uitwerken. Maar eerst wachten op mijn spulletjes…

Secured By miniOrange