Maaksels van de laatste 2 weken

Ik heb niet eerder de tijd gehad om een nieuw berichtje te plaatsen door de schoolvakantie van onze oudste.

Maar ik heb niet stilgezeten de afgelopen weken. Ik had wat leuke stofjes besteld om wat rokjes voor de meiden te maken voor deze zomer. Het zijn hele simpele rokjes om te naaien, maar ze zijn des te leuker. En wat belangrijker is, de meiden vinden ze super!

Verder ben ik weer aan het haken gegaan na het zien van dit leuke patroon.
Ik vond die kraagjes op het topje zo leuk dat ik er gelijk een paar extra gehaakt heb om daar nog een paar topjes mee te gaan maken, alleen nu nog stofjes erbij zoeken :P.
Verder heb ik nog wat applicaties gehaakt. Sommigen naar een patroontje, maar anderen ook gewoon naar een voorbeeld. Ik ben eigenlijk iemand die graag naar patronen werkt, maar het uitvogelen van hoe iemand iets gehaakt zou kunnen hebben is toch wel leuk om te doen en uiteindelijk makkelijker als het leek.

Hier dan een collage van alles wat ik de laatste weken gemaakt heb:

Secured By miniOrange