Een nieuw project

Ik ben van het weekend begonnen aan een nieuw project.

Onze oudste is gek van alles wat mama maakt. En dit keer maak ik een jurkje voor haar. Helemaal zonder patroon en dat is echt niets voor mij, omdat ik als Pietje-precies graag naar patronen werk. Maar het jurkje wat ik in mijn hoofd heb is eigenlijk zo simpel, dat er geen patroon voor nodig is.

Het begin is in ieder geval al gemaakt. Het gehaakte bovenstukje ligt klaar. Dat heeft me een paar dagen gekost, maar zonder patroon nog snel gedaan. Dankzij een levende “paspop” wordt het wel een stuk makkelijker gemaakt en wat belangrijker is, ik weet gelijk zeker of het ook past (bovendien vond onze oudste het erg leuk om het bovenstukje steeds even te mogen pasen). In het begin heb ik wel even wat uit moeten halen, maar als dat alles is.

Nu nog wachten op de stofjes die ik besteld heb en dan kan ik van de week het jurkje in elkaar gaan zetten. Maar dan is het nog niet af, want dan moeten er nog plastic drukkers, kam snaps, opkomen. En die heb ik besteld via Ebay, en daar gaat wel een aantal weken overheen voordat ik die binnen heb denk ik.

Ik laat jullie dit keer nog geen foto’s zien. Jullie moeten dus nog even geduld hebben tot dit project helemaal af is.

Secured By miniOrange