Tasje genaaid

Een berichtje eerder schreef ik al dat ik 2 tassen zou gaan naaien als ik daarvoor de patronen en alle spulletjes binnen had.

De patronen had ik inmiddels al op de computer staan, maar de spulletjes moet ik nog bestellen. Maar ik had wel een idee voor een ander, simpel tasje in mijn hoofd. Dus ben ik vanmiddag wat stofjes bij elkaar gaan zoeken uit wat ik nog had liggen en ben wat gaan tekenen en knippen. Dit is het patroontje wat ik uiteindelijk geknipt heb:

 

Na alle delen uit de benodigde stof en volumevlies geknipt te hebben, lekker aan de slag gegaan met naaien. Blijkt toch altijd weer iets lastiger te zijn als gedacht, vooral als je een idee uit je hoofd probeert uit te werken en er geen beschrijving op papier van hebt (daar werk ik namelijk wel graag naar als ik iets nog niet eerder gedaan heb). Maar gelukkig kon ik een beetje afkijken van het patroon voor mijn eigen tas. Dus is toch alles netjes in elkaar gekomen. Het tasje mist nu nog een knoop, maar die zet ik er morgen nog aan. En als het tasje dan helemaal af is, komt er hier ook een foto te staan.

Maar voor mijn eerste tas vind ik hem toch wel aardig geslaagd. En bovendien heb ik lekker kunnen oefenen voor mijn eigen tas.

Nu op naar tas 2 en 3.

Secured By miniOrange