Mijn FOTObella…

is af! ūüėõ

Eindelijk heeft mijn DSLR dan zijn eigen tas gekregen en kan daar heerlijk in liggen als ik hem even niet nodig heb. En die tas is helemaal zoals ik hem hebben wil, helemaal mijn eigen smaak en niet zo’n standaard tas uit de winkel. Ik ben er helemaal blij mee!!!

En wat nog het mooiste is, de inzettas waar de camera in ligt kan eruit gehaald worden, dus kan ik de tas ook nog eens ergens anders voor gebruiken als alleen voor mijn camera (maar of dat echt gaat gebeuren, denk dat er dan eerder nog een andere tas bijkomt).

Er zitten verschillende vakken op de tas waar van alles in gestopt kan worden. Maar het handigste wat er op de tas zit vind ik wel het vakje voor het objectiefdekseltje. Die dekseltjes ben ik altijd kwijt, maar nu met dat vakje moet dat probleem wel opgelost zijn lijkt me.

De inzettas kan flexibel ingedeeld worden. Ook heel handig natuurlijk voor als er nog een lens of flitser bij zou komen. Maar nu is er genoeg ruimte in de inzettas voor de camera, lenzen, accu’s en geheugenkaartjes. Ik kan er in ieder geval alles in kwijt wat ik op het moment heb voor mijn camera en dan heb ik nog wat ruimte over.

De tas heb ik gemaakt van zitzak nylon (dat is lekker stevig, alleen was wel wennen met naaien) gecombineerd met katoen met sterren en stippen erop. Een lekkere vrolijke combi.

En dit is hem dan mijn FOTObella:

 

Secured By miniOrange