Een middagje freubelen…

met restjes stof.

Gisterenmiddag had mijn oudste dochter een vriendinnetje te spelen en ze wilden natuurlijk wel wat leuks gaan doen. Nou zijn ze allebei gek op knutselen, dus dacht ik laat ik eens sleutelhangers met ze gaan maken van de restjes stof die ik nog heb liggen. Nou dat viel in goede aarde hoor!

Dus zo gezegd, zo gedaan. Een leuk patroontje had ik al (met dank aan www.farbenmix.de die nog veel meer leuke patronen hebben), dus die hebben we dan ook gebruikt. De meiden hebben leuke stofjes bij elkaar gezocht en daarna hebben ze allebei een leuk plaatje uit mogen zoeken op internet zodat ik die kon printen op transfer papier en ze daarna op de sleutelhangers kon strijken.

En het resultaat: simpel, maar heel erg leuk (al zeg ik het zelf).

Helaas heb ik maar van 1 sleutelhanger een foto (had ik ‘s middags niet aan gedacht of van allebei een foto te maken).

Secured By miniOrange