Creatief weekje

De afgelopen week ben ik lekker creatief bezig geweest. Ik heb van alles gedaan – gehaakt, genaaid, geknutseld en gebakken – niets was te gek deze week.

Ik begon met een nieuwe hoes voor een aantal boeken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gevolgd door een nieuwe tas voor mezelf. De voering heb ik gemaakt van een rok waar helaas een scheurtje in was gekomen, maar ik vond het stofje zo leuk dat ik de rok een “nieuw leven” heb gegeven.

 

En tot slot 2 kransen met hartjes. Die vrolijken nu een nogal wat kale muur op :P.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik heb zelfs nog een begin gemaakt met het maken van een taartje. Die staat nu gevuld en bekleed in de vriezer, alleen de decoratie moet nog gebeuren, maar dat komt volgende week (had geen inspiratie voor de decoratie).

Al met al heb ik een heerlijk creatief weekje gehad. Maar er zijn nog meer ideeën: zo wil ik voor de oudste een tas gaan naaien van tafelzeil en voor mezelf wil ik een cameratas naaien naar dit patroon: FOTObella. Nu eerst maar de patronen bestellen en de stofjes en andere benodigdheden bij elkaar krijgen. Daarna heb ik dus weer 2 superleuke projecten. Als er in de tussentijd niet nog wat anders tussendoor komt… 😛

 

Secured By miniOrange