Een hoop gedaan…

Sinds ik de stofjes vorige week binnen heb gekregen, heb ik niet stil gezeten.

2 Jurkjes heb ik genaaid voor mijn meiden. En blij dat ze er mee zijn! Vanaf het moment dat ik eraan begon hebben ze steeds bij de naaimachine gezeten. De oudste vond het geweldig en heeft een hoop geleerd, erg leuk!

 

Maar ik heb niet alleen voor de meiden genaaid. Ik ben ook voor mezelf aan de slag gegaan afgelopen vrijdag. Helaas werd ik heel erg verkouden en wilde het niet zoals ik wilde. Dus vrijdagavond alles aan de kant gegooid (alles lag al klaar om in elkaar gezet te worden).

Maar lang heb ik het niet kunnen laten liggen hoor. Zondag heb ik mijn spulletjes weer bij elkaar gepakt en heb ik mijn rok toch nog helemaal in elkaar gezet.

Nu op naar de volgende rok, want ook daar ligt al stof voor klaar. Alleen nu nog bedenken wat voor patroon ik hier voor wil gaan gebruiken.

Ik ben in ieder geval blij dat ik na bijna 4 jaar het naaien weer heb opgepakt. Het is gewoon zo leuk om te doen!

Secured By miniOrange