Na lange tijd weer…

…begonnen met naaien. Een aantal jaren geleden naaide ik nog relatief veel voor mezelf, maar na de komst van onze 2e ruim 3 jaar terug heb ik er de tijd gewoon niet voor kunnen vinden.

Maar de laatste week was ik aan het zoeken naar wat patroontjes voor de Baby Born poppen van de kids (na dat ik eerst wat kleertjes gekocht had van iemand die ze zelf maakte. Maar toen ik daarvan de afwerking zag, dacht ik: “Dat kan ik zelf beter”). De patroontjes heb ik inmiddels liggen. Maar begonnen aan poppenkleertjes ben ik nog niet.

Nee, in plaats daarvan, ben ik begonnen aan jurken voor de meiden. Ik had zulke leuke patronen gevonden, dat ik het gewoon niet kon laten voor hun wat te gaan naaien. Dus patronen besteld, stof van zolder gehaald en gisteren een begin gemaakt aan de jurken. Ja, een begin, want ik ben nu nog aan het wachten op de stofjes die ik afgelopen vrijdag besteld heb. Hopen maar dat ze snel binnen komen, dan kan ik ze gaan combineren met de stofjes die ik al had.

Maar al zeg ik het zelf: het ging als vanouds weer heerlijk. Het is echt een genot om voor jezelf en je kids kleding te kunnen maken. Gaat dus zeker weer vaker gebeuren :).

Secured By miniOrange