Eindelijk laten zien…

Eindelijk kan ik dan mijn gehaakte speelgoed- / boxopbergzak laten zien. Een paar maanden terug had ik dit kraamcadeau al klaarliggen voor vrienden die hun 3e kindje verwachten. Omdat hier geen patroon van was wilde ik gewoon op tijd beginnen zodat ik niet voor verrassingen kwam te staan met het maken ervan. Net als in het speenkoord wat ik hier eerder al heb laten zien, zit ook hier het blauw/wit geblokte lint in.

2 Weken terug is hun zoontje geboren en vandaag heb ik dan eindelijk ons kraamcadeau kunnen geven aan onze vrienden. En wat waren ze er blij mee! Heerlijk om zo voor iemand iets te kunnen maken!

En dit is hem dan:

En van de week heb ik ook nog een geboortetaartje voor ze gemaakt. Wat blijft dat toch ontzettend leuk om te doen. Ik had hem bevroren meegenomen, zodat ze hem later zelf op zouden kunnen eten. Maar mijn vriendin vond het zonde om hem in de vriezer te zetten, want dan kon ze er niet naar kijken. Uiteindelijk hebben ze hem nog aangesneden, zodat ze er samen met ons van konden genieten. En natuurlijk zijn er mooie foto’s van gemaakt.

Het schoentje kunnen ze nog bewaren, die is gemaakt van “flowerpaste” en is uitgehard.

Hier een foto van het taartje:

Secured By miniOrange